LU-SÂ: 9.00 - 18:00

Recenzii despre companie

Recenzie 4 Recenzie 4
Lista lucrărilor
Casă "La Cheie" Stăuceni
Echipa Dominic Construct este una dintre cele mai calificate și profesioniste din domeniul construcțiilor. Ne-au ajutat să alegem cele mai bune materiale și au livrat o casă deosebită, în termen și în buget.
Recenzie 5 Recenzie 5
Lista lucrărilor
Materiale pentru acoperiș / Sistem de scurgere Aqua Nica System / Montaj
Servicii excelente! Am achiziționat materialele pentru acoperiș de la Dominic Construct și montajul a fost impecabil. Recomand cu încredere!
Recenzie 6 Recenzie 6
Lista lucrărilor
Acoperiș Fălțuit "La Cheie" Chișinău
Dominic Construct este cu adevărat o companie de încredere. Au adus experiența și cunoștințele necesare pentru a realiza casa noastră de vis. Suntem recunoscători pentru echipa lor excelentă.
Recenzie 7 Recenzie 7
Lista lucrărilor
Acoperiș "La Cheie" Sângerei
Echipa Dominic Construct a transformat visul nostru în realitate cu profesionalism și atenție la detalii. Montajul acoperișului a fost perfect, iar materialele de cea mai înaltă calitate.
Recenzie 8 Recenzie 8
Lista lucrărilor
Acoperiș "La Cheie" Nisporeni
Colaborarea cu Dominic Construct a fost remarcabilă. Au ales cele mai bune materiale pentru acoperișul nostru și montajul a fost făcut cu mare atenție la detalii. Rezultatul este uluitor!
Recenzie 9 Recenzie 9
Lista lucrărilor
Acoperiș Fălțuit - Bloc Locativ Chișinău
Serviciile complete oferite de Dominic Construct sunt de top. De la achiziționarea materialelor până la construcție, totul a fost perfect!
Recenzie 10 Recenzie 10
Lista lucrărilor
Acoperiș "La Cheie" Orhei
Recomand cu căldură Dominic Construct. Montajul acoperișului nostru a fost făcut în timp util și cu atenție la detalii. Produsele lor de construcție sunt de înaltă calitate.
Recenzie 11 Recenzie 11
Lista lucrărilor
Acoperiș "La Cheie" Ialoveni
Echipa Dominic Construct a depășit toate așteptările noastre. Serviciul lor de montaj acoperișuri este de top, iar materialele sunt de cea mai bună calitate. Recomand cu încredere!
Recebzie 12 Recebzie 12
Lista lucrărilor
Casă "La Cheie" Hîncești
Dominic Construct a transformat visul nostru în realitate. Casa noastră "la cheie" este perfectă! Nu putem fi mai fericiți de alegerea făcută. Servicii de top!
Recenzie 1 Recenzie 1
Lista lucrărilor
Materiale de construcție / Sistem Pluvial / Montare Acoperiș
Colaborarea cu Dominic Construct a fost o experiență fantastică. Echipa lor a realizat un acoperiș la cheie, respectând termenele și punând accent pe calitate. Recomand cu încredere!
Recenzie 2 Recenzie 2
Lista lucrărilor
Casă "La Cheie" Ialoveni
Lucrul cu Dominic Construct a fost o experiență minunată. Casa noastră a fost construită la cele mai înalte standarde, iar procesul a fost gestionat profesionist de la început până la sfârșit.
Recenzie 3 Recenzie 3
Lista lucrărilor
Casă "La Cheie" Chișinău
Recomand cu căldură Dominic Construct. Proiectul nostru de construcție a fost gestionat cu atenție la fiecare detaliu. Echipa lor este experimentată și pasionată de ceea ce fac.
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram