LU-SÂ: 9.00 - 18:00

Ferestre de Mansardă

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final

Lorem ipsum

     Ferestrele de mansardă oferă o serie de avantaje semnificative pentru încăperile amenajate în pod sau mansardă. Iată o descriere mai detaliată a acestor avantaje, împreună cu informații despre metoda de montare și câțiva producători renumiți:

1. Lumina naturală abundentă: Ferestrele de mansardă permit o cantitate mare de lumină naturală să pătrundă în interiorul încăperii. Acest lucru aduce numeroase beneficii, cum ar fi reducerea dependenței de iluminarea artificială pe timpul zilei, îmbunătățirea calității vizuale a spațiului și crearea unei atmosfere luminoase și plăcute.

2. Ventilație îmbunătățită: Deschiderea ferestrelor de mansardă permite circulația eficientă a aerului și asigură o ventilație adecvată în încăpere. Astfel, se poate elimina aerul viciat, umiditatea și mirosurile neplăcute, contribuind la menținerea unui mediu sănătos și confortabil.

3. Extinderea spațiului utilizabil: Amplasarea ferestrelor de mansardă pe pantele acoperișului transformă un pod sau o mansardă într-un spațiu utilizabil. Aceasta deschide posibilități de amenajare și utilizare eficientă a spațiului, fie că este vorba de crearea unei camere suplimentare, a unui birou sau a unei zone de relaxare.

4. Estetică și ambianță: Ferestrele de mansardă adaugă un element arhitectural atractiv și distinctiv acoperișului. Acestea conferă un aspect elegant și oferă o vedere panoramică către cer sau către peisajul înconjurător. De asemenea, permit observarea stelelor în timpul nopții, creând o atmosferă romantică și relaxantă.

5. Economii de energie: Prin utilizarea ferestrelor de mansardă de calitate, cu proprietăți termoizolante și de blocare a razelor UV, se poate reduce pierderea de căldură în sezonul rece și pătrunderea excesivă a căldurii în sezonul cald. Aceasta duce la economii de energie semnificative și la un confort termic îmbunătățit în interiorul locuinței.

 


 

Metoda de montare a ferestrelor de mansardă implică, în general, următorii pași:

  1. Măsurători precise: Se efectuează măsurători precise ale spațiului în care va fi amplasată fereastra de mansardă, pentru a asigura o potrivire perfectă.
  2. Pregătirea deschiderii: Se realizează o tăiere sau o deschidere în acoperiș în locul în care va fi montată fereastra. Se asigură că structura acoperișului este întărită corespunzător pentru a susține fereastra și pentru a asigura o etanșeitate adecvată.
  3. Instalarea ferestrei: Fereastra de mansardă este amplasată în deschiderea pregătită și este fixată în poziție folosind elemente de fixare și accesorii adecvate. Se asigură etanșeitatea între fereastră și acoperiș pentru a preveni pătrunderea apei și a vântului.
  4. Finisare și izolare: După montarea ferestrei, se realizează finisajele interioare și exterioare necesare. Se aplică materiale de izolare termică și fonică în jurul ferestrei pentru a optimiza performanța energetică și pentru a preveni apariția infiltrărilor.

 


 

Cât despre producătorii renumiți de ferestre de mansardă, iată câțiva dintre aceștia:

  • VELUX - este unul dintre cei mai cunoscuți producători de ferestre de mansardă, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate, inclusiv ferestre pivotante și cu deschidere în partea de sus, precum și accesorii și sisteme de control inteligente.
  •  FAKRO - este un producător european de renume, specializat în ferestre de mansardă și accesorii asociate. Compania oferă o varietate de modele și dimensiuni, inclusiv ferestre de mansardă cu funcții suplimentare, precum deschidere în lateral sau închidere automată la detectarea ploii.
  •  ROTO - este un alt producător important în domeniul ferestrelor de mansardă. Aceștia oferă o gamă diversificată de ferestre de mansardă cu multiple opțiuni de deschidere și control, precum și accesorii complementare, cum ar fi jaluzele și sisteme de protecție solară.

Acestea sunt doar câteva dintre companiile de top care produc ferestre de mansardă de înaltă calitate. Este important să se efectueze o cercetare suplimentară și să se consulte cu specialiștii Dominic Construct pentru a alege producătorul și modelul potrivit pentru nevoile și preferințele individuale. 

Pentru o consultare gratuită cu specialiștii noștri apelați numărul: 078999560 sau 060619119

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram

Acest site folosește cookie-uri pentru a stoca date. Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord să lucrați cu aceste fișiere. Politica de confidențialitate.