LU-SÂ: 9.00 - 18:00
  • RO
  • |

Rame de Etanșare

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final

Lorem ipsum

     Ramele de etanșare a coșurilor de fum sunt dispozitive speciale utilizate în sistemele de evacuare a fumului pentru a asigura o etanșeitate corespunzătoare între coșul de fum și acoperișul sau peretele în care este instalat. Aceste rame sunt extrem de importante pentru a preveni scurgerile de fum sau gaze toxice în interiorul clădirii, oferind în același timp o protecție împotriva intruziunii apei sau a altor elemente străine în sistemul de evacuare a fumului.

Iată câteva dintre principalele avantaje ale ramelor de etanșare a coșurilor de fum:

1. Etanșeitate sporită: Ramele de etanșare sunt concepute pentru a asigura o etanșeitate eficientă între coșul de fum și structura în care este montat. Aceasta previne scurgerile de fum, gaze sau mirosuri în interiorul clădirii, asigurând un mediu sigur și sănătos.

2. Protecție împotriva infiltrărilor de apă: Ramele de etanșare sunt realizate din materiale rezistente la apă și sunt concepute pentru a preveni infiltrarea apei în sistemul de evacuare a fumului. Aceasta reduce riscul de deteriorare a coșului de fum sau a componentelor interioare și asigură funcționarea corectă a acestuia în orice condiții meteorologice.

3. Izolare termică: Unele rame de etanșare sunt echipate cu materiale izolante termice, care ajută la reducerea pierderilor de căldură prin coșul de fum. Aceasta sporește eficiența sistemului de încălzire și reduce costurile de energie asociate.

4. Durabilitate și rezistență: Ramele de etanșare sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul, pentru a face față condițiilor dificile și expunerii la factori externi precum vântul, ploaia sau căldura. Aceasta asigură o durată lungă de viață a sistemului și necesită mai puține intervenții de întreținere.

Metoda de instalare a ramelor de etanșare a coșurilor de fum poate varia în funcție de producător și de specificațiile sistemului de evacuare a fumului. Cu toate acestea, în general, procesul implică următorii pași:

  1.  Curățarea și pregătirea coșului de fum: Se îndepărtează toate resturile și impuritățile de pe coșul de fum pentru a asigura o aderență bună a ramelor.
  2.  Măsurarea și tăierea ramei: Dimensiunile coșului de fum sunt măsurate cu precizie, iar rama de etanșare este tăiată în conformitate cu aceste măsurători. Se asigură că rama se potrivește perfect cu dimensiunea coșului de fum.
  3.  Montarea ramei: Rama de etanșare este fixată pe coșul de fum cu ajutorul sistemului de fixare furnizat de producător. Aceasta poate implica utilizarea șuruburilor, a plăcilor de prindere sau a altor elemente de fixare specifice.
  4.  Etanșarea și sigilarea: După montare, se aplică materialul de etanșare între rama de etanșare și acoperișul sau peretele în care este instalat coșul de fum. Aceasta asigură o etanșeitate maximă și previne scurgerile de fum sau apă.
  5.  Verificarea și testarea: După instalare, se verifică și se testează rama de etanșare pentru a asigura că nu există scurgeri de fum sau alte probleme. Este recomandat să se efectueze verificări periodice pentru a se asigura că rama de etanșare funcționează în mod corespunzător.

Există mai mulți producători renumiți de rame de etanșare a coșurilor de fum, iar selecția poate varia în funcție de regiunea și preferințele specifice. Printre aceștia se numără:

Acestea sunt doar câteva exemple și este recomandat să consultați producătorii locali sau specialiștii noștri pentru a obține informații mai specifice și pentru a selecta ramele de etanșare adecvate nevoilor dumneavoastră.

Mai multe detalii la telefoanele: 078999560 / 078999566

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram

Acest site folosește cookie-uri pentru a stoca date. Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord să lucrați cu aceste fișiere. Politica de confidențialitate.