LU-SÂ: 9.00 - 18:00

Vestis Drainage System

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final

Sistemul de drenaj semi-rotund din aluminiu Vestis de la renumita companie italiană Mazzonetto este o soluție extrem de eficientă și durabilă pentru gestionarea scurgerii apei de pe acoperiș. Se compune dintr-un jgheab semi-rotund, burlane și accesorii, toate realizate din aluminiu de înaltă calitate. 

Sistemul este proiectat pentru a canaliza eficient apa de ploaie departe de acoperiș, prevenind deteriorarea apei și asigurând un drenaj adecvat. Forma sa semirotundă permite un debit optim de apă, reducând riscul de colmatare și revărsare. 

Acest sistem de drenaj este potrivit pentru diverse aplicații, inclusiv clădiri rezidențiale, comerciale și industriale. Poate fi folosit pe acoperișuri înclinate, acoperișuri plate și chiar acoperișuri curbate, făcându-l versatil pentru diferite modele arhitecturale. 

În ceea ce privește detaliile tehnice, sistemul de drenaj semi-rotund Vestis este elaborat din aluminiu cu grosimea 0,7mm si vopsit pe ambele fețe cu vopsea specială poliuretanică, care își păstrează culoare pentru cel puțin 40 ani. Jgheaburile și burlanele sunt rezistente la coroziune, asigurând durabilitate chiar și în condiții meteorologice dure. Sistemul este, de asemenea, disponibil în diferite dimensiuni și culori pentru a se potrivi cerințelor specifice ale proiectului. 


Etapele de montare a sistemului pluvial semirotund din aluminiu: 

  • Planificare: Înainte de instalare, este important să se realizeze o planificare adecvată a sistemului pluvial. Se va lua în considerare dimensiunea și configurația acoperișului, necesarul de piese și componente, precum și traseul optim pentru dirijarea apei de ploaie.

  • Măsurători și tăiere: Se vor efectua măsurători precise pentru a determina lungimile necesare de burlane și componente. Apoi, se vor tăia piesele la dimensiunile potrivite, asigurându-se că tăierile sunt precise și curate.

  • Fixarea burlanelor și componentelor: Se vor fixa burlanele și componentele în conformitate cu planul de instalare. Acestea pot fi prinse de acoperiș cu ajutorul brațelor de susținere și a clemei de fixare adecvate. Se va asigura o fixare fermă, dar nu excesivă, pentru a evita deformarea sistemului pluvial.

  • Asamblare și conectare: Se vor asambla și conecta piesele și componentele sistemului pluvial într-un mod sigur și etanș. Se vor utiliza garnituri sau etanșe pentru a preveni scurgerile de apă și infiltrările.


     Unul dintre avantajele semnificative ale sistemului de drenaj semi-rotund din aluminiu este cerințele sale reduse de întreținere. Suprafața netedă a jgheabului minimizează acumularea de resturi, făcându-l ușor de curățat și întreținut. În plus, materialul din aluminiu este rezistent la rugină și coroziune, eliminând necesitatea reparațiilor sau înlocuirilor frecvente. 

În general, sistemul de drenaj semi-rotund din aluminiu Vestis oferă o soluție eficientă, durabilă și plăcută din punct de vedere estetic pentru gestionarea scurgerii apei de pe acoperiș. Versatilitatea sa, ușurința de instalare și întreținerea redusă îl fac o alegere populară pentru o gamă largă de aplicații. 

Compania noastră este importator oficial și reprezentant Mazzonetto în Republica Moldova. La procurarea sistemului de scurgere din aluminiu Vestis primiți 30% reducere la montarea acestuia.

Pentru mai multe detalii sau o consultare gratuită apelați numerele: 078999560 / 078999566 / 060619119

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram