LU-SÂ: 9.00 - 18:00

Tablă Fălțuită

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final

     

Lorem ipsumTehnica dublu falț din aluminiu este soluția ideală pentru casa ta

Aceasta implică utilizarea unor panouri de acoperiș care sunt suprapuse în mod consecutiv și specific. Există două tipuri principale de acoperișuri executate conform tehnicii dublu falț:

1. Acoperișul cu falț clasic: Acest tip de acoperiș are două falțuri paralele, dispuse la distanță egală. Panourile de acoperiș sunt fixate pe căpriori și se suprapun astfel încât fiecare panou să acopere falțul panoului anterior. Aceasta creează o suprafață uniformă și estetică a acoperișului, oferind și o bună rezistență la intemperii.

2. Acoperișul cu falț german: Acest tip de acoperiș are, de asemenea, două falțuri, dar acestea sunt dispuse în unghi unul față de celălalt, creând un model în zigzag. Panourile de acoperiș sunt fixate astfel încât să se suprapună și să formeze un model continuu de falțuri germane. Această tehnică oferă o rezistență sporită la pătrunderea apei și a vântului, fiind frecvent utilizată în zonele cu precipitații abundente.

Ambele tipuri de acoperișuri dublu falț oferă un aspect estetic plăcut și asigură o bună protecție împotriva intemperiilor. Alegerea între acestea depinde de preferințele estetice ale proprietarului și de condițiile specifice ale zonei în care este amplasată locuința.


Cele mai importante avantaje sunt:

 • montaj facil, prin clemele fixe și mobile confecționate din oțel inoxidabil;
 • lacătul dublu-falța se socoate cel mai ermetic;
 • eliminarea totală a riscului de corozie(ruginire);
 • lipsa îmbinărilor transversale;
 • versatilitate maximă (se poate monta pe pante de la 4 la 90 de grade);
 • aspect estetic ultra-modern, deosebit;
 • greutate redusă;
 • maleabilitate în aplicare(îmbracă orice forme);
 • o bună rezistență la temperaturi extreme (ploi abundente, vânturi puternice, ninsori);
 • rezistență sporită la șocuri, datorită straturilor protectoare

Elementele unui acoperiș din tablă fălțuită Vestis:

 1. Membrană
 2. Clemă mobilă(inox)
 3. Plasă
 4. Șandrama
 5. Reținător de zăpadă
 6. Fâșie montată
 7. Profil de tip faldă
 8. Clemă fixă(inox)
 9. Profil

 

Montarea unei fâșii de acoperiș realizat conform tehnologiei dublu-falț necesită precizie și atenție la detalii pentru a obține un rezultat durabil și estetic. Iată etapele de montare pentru o fâșie de acoperiș dublu-falț:

1. Măsurători și pregătirea suprafeței:
   - Efectuează măsurătorile corecte pentru a determina dimensiunile fâșiei de acoperiș necesare.
   - Asigură-te că suprafața acoperișului este plană și curată. Îndepărtează orice resturi, murdărie sau mizerie.

2. Tăierea și pregătirea fâșiei:
   - Folosind unelte adecvate (de exemplu, un cutter, foarfece pentru tablă sau mașină de tăiat tablă), taie fâșia de acoperiș la dimensiunile potrivite, luând în calcul lungimea și lățimea necesare.

3. Instalarea șarpantei:
   - Asigură-te că structura șarpantei este pregătită și fixată corect. Verifică dacă există eventuale denivelări care trebuie corectate înainte de a continua cu montarea fâșiei de acoperiș.

4. Montarea stratului de protecție:
   - Aplică un strat de protecție, cum ar fi o folie sau o membrană hidroizolantă, pentru a preveni infiltrațiile de apă între acoperiș și structura clădirii.

5. Montarea primului rând de fâșie:
   - Începe montarea fâșiei de acoperiș de la marginea inferioară a acoperișului. Asigură-te că este poziționată corect și aliniată corespunzător.

6. Montarea celei de-a doua fâșii:
   - Suprapune cea de-a doua fâșie peste prima, astfel încât să se formeze o suprapunere dublă (tehnologia dublu-falț).
   - Fixează fâșiile cu clemele din inox speciale pentru tablă, asigurându-te că sunt bine ancorate în șarpantă.

7. Finalizarea suprapunerii:
   - Continuă montarea fâșiilor de acoperiș pe toată suprafața acoperișului, suprapunând fiecare fâșie peste cea anterioară pentru a asigura o etanșeitate corespunzătoare.

8. Terminarea marginilor:
   - La marginea superioară a acoperișului, asigură-te că fâșiile sunt tăiate și finisate corespunzător pentru a se potrivi cu conturul acoperișului.

9. Etanșarea și finisarea:
   - Verifică dacă toate suprapunerile sunt etanșe și nu permit infiltrația apei.
   - Aplică material etanșant în zonele critice, cum ar fi îmbinările și marginile, pentru a preveni scurgerile de apă.

10. Verificări finale:
   - Inspectează atent întregul acoperiș pentru a te asigura că totul este montat corespunzător și că nu există eventuale defecte sau probleme.

11. Protecția împotriva coroziunii (opțional):
   - Dacă este necesar, aplică un strat de protecție împotriva coroziunii pentru a prelungi durabilitatea fâșiilor de acoperiș.

În timpul montării, este esențial să respecți instrucțiunile și normele de siguranță specifice pentru lucrările de acoperiș.


Alegând Dominic Construct pentru montarea acoperișului tău din tablă fălțuită, vei beneficia de servicii complete, de la consiliere în alegerea designului potrivit și a materialelor de calitate, până la montajul propriu-zis, toate desfășurate în mod eficient și respectând termenele stabilite.

Te încurajăm să ne acorzi încrederea ta și să ne permiți să îți demonstrăm calitatea serviciilor noastre. Suntem convinși că nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută, iar acoperișul din tablă fălțuită montat de Dominic Construct va aduce valoare adăugată proprietății tale și va oferi liniștea și protecția necesară în timp.

Pentru detalii suplimentare și pentru a programa o consultare cu unul dintre specialiștii noștri, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 060619119

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram