LU-SÂ: 9.00 - 18:00

Țiglă Metalică din Aluminiu

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final

tigla modularaThe Skin este un produs inovator și de înaltă calitate oferit de prestigiosul producător italian Mazzonetto. Este o țiglă metalică modulară fabricată din aluminiu, care aduce numeroase beneficii și soluții estetice pentru acoperișurile rezidențiale și comerciale.

Detalii tehnice:

 • Material: The Skin este realizată din aluminiu de înaltă calitate cu grosimea 0,7mm, ceea ce conferă o rezistență excelentă la coroziune și o durabilitate de lungă durată. Aluminiul este un material ușor, dar robust, care asigură o structură de acoperiș solidă și rezistentă la intemperii.
 • Dimensiuni: The Skin este disponibilă în dimensiuni standardizate și modularizate module de 800mm x 400mm, facilitând montarea și ajustarea pe diverse tipuri de acoperișuri. Acest aspect permite adaptarea și personalizarea acoperișului în funcție de specificațiile și preferințele fiecărui client. Înclinarea minima a pantei pentru instalarea acestui tip de țiglă modulară este de este 20o
 • Finisaj estetic: The Skin are un finisaj estetic plăcut, disponibil într-o gamă de 14 culori lucioase și mate, de asemenea sunt disponibile și culori 3D. Astfel, se poate integra armonios în designul arhitectural al clădirii, oferind un aspect estetic elegant și modern.

 


Gama de culori

3D RAL70163D RAL 70373D Cortex3d Grigio Dolomite3D Testi di MoroGoldAgataGrigio ArdesiaQuarzoGrigio RoofNero Grafite RAL 7016RAL 7037RAL 9005RAL 9006RAL 9010RameTesta di MoroVerde Roof


Elementele unui acoperiș din țiglă metalică modulară The Skin:

 1. Reținător de zăpadă;
 2. Modul;
 3. Clemă din inox(montaj ascuns);
 4. Profil de pornire;
 5. Membrană anti-condens;
 6. Plasă perforată;
 7. Suprafața de montaj din lemn.

Etapele de montare:

 • Pregătirea suportului: Înainte de montajul The Skin, se va asigura o pregătire adecvată a suportului acoperișului. Acesta trebuie să fie curat, neted și plan, asigurând astfel o bază stabilă pentru montajul țiglei metalice.
 • Instalarea foliei sub-țiglă: Pentru o etanșare optimă, se recomandă instalarea unei foi sub-țiglă pe suportul acoperișului. Aceasta ajută la prevenirea infiltrării apei și oferă o barieră suplimentară de protecție împotriva umezelii.
 •  Montarea The Skin: The Skin este montată în modul modular, prin îmbinarea pieselor. Prin intermediul unui sistem de fixare specific, piesele sunt conectate între ele și fixate pe suportul acoperișului. Montajul se realizează cu precizie și profesionalism pentru a asigura o înfățișare impecabilă și o stabilitate solidă a acoperișului.

 


Intreținerea:
- The Skin este un produs durabil și ușor de întreținut. Se recomandă o verificare vizuală periodică pentru a identifica orice daune sau deteriorări minore. Acestea pot fi reparate sau înlocuite, după caz, pentru a menține aspectul și funcționalitatea optimă a țiglei metalice.
- Pentru curățarea regulată, se poate utiliza apă caldă, detergent neutru și o perie moale. Se vor evita produsele de curățat abrazive, care ar putea deteriora finisajul țiglei metalice.


Garanția:
- Produsul The Skin de la Mazzonetto beneficiază de o garanție de 40ani care acoperă defectele de fabricație și materiale pentru o perioadă specificată. Detaliile exacte ale garanției vor fi specificate de producător și vor fi menționate în contractul de garanție.

The Skin de la Mazzonetto este o alegere excelentă pentru cei care caută un acoperiș de înaltă calitate, durabil și estetic plăcut. Cu caracteristicile sale tehnice avansate și finisajul estetic variat, acest produs oferă un nivel înalt de performanță, design și protecție durabilă.

Lasă
o cerere
și vom calcula prețul final
Instagramul nostru
Urmăriți-ne pe Instagram
Abonați-vă
Instagram

Acest site folosește cookie-uri pentru a stoca date. Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord să lucrați cu aceste fișiere. Politica de confidențialitate.